Parket Vloeren

Een passende vloer bij iedere stijl en budget.

Houten vloeren van PArket Pand10

Een houten vloer brengt warmte en sfeer in uw woning. Een houten vloer van Parket Pand10 past in iedere stijl en bij elke smaak, een houten vloer staat bekend om zijn prachtige uitstraling en uitgebreide variëteit in kleuren. Hout is een hoogwaardig en uiterst duurzaam materiaal wat uitstekend samengaat met vloerverwarming in uw woning. Niet voor niets dat een houten vloer van oudsher een zeer gewenste vloerbekleding in uw interieur is!

Laminaat vloeren van Parket Pand10

Met laminaat heeft men oneindig veel mogelijkheden. Laminaat combineer design met enorme slijtvastheid. Laminaat kenmerkt zich door de ongekende mogelijkheden, in de dikte van de laminaatplank van 6mm tot inmiddels 10mm, de breedte van 3-strooks smal patroon tot wel 32 cm brede laminaat planken, in lengte van de standaard lengte van ca 130 cm tot extra lang van 2,40 meter. Met en zonder v-groef aan de langszijde, voelbare houtstructuren, tegel structuren tot aan hoogglans dekkende kleur lamellen. Laminaat vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en eenvoudig in onderhoud.

PVC vloer van Parket Pand10

Een PVC vloer is vandaag de dag een absolute trend op vloerengebied, ze zijn hip en trendy. PVC vloeren bieden u ook vele mogelijkheden, van hout decoren tot betonlook, maar ook een PVC vloer dat lijkt op natuursteen.
Ambacht Parket Vloeren heeft in haar showroom een ruime keuze in kleuren en uitvoering, in diverse kwaliteiten en prijsniveaus. PVC vloeren zijn er in verschillende diktes van 2 tot 5mm, verschillende oppervlakte behandelingen, zowel glad of juist bewerkt, waardoor als het ware een hout- of steenstructuur voelbaar wordt. PVC vloeren zijn beperkt krasgevoelig, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, in zowel verlijmd als clicksysteem te verkrijgen en eenvoudig te onderhouden.