PVC vloeren

PVC (Vinyl) vloeren Hip en TRENDY

PVC vloeren is een absolute trend op vloerengebied en bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Een PVC vloer kun je eenvoudig leggen, is ijzersterk, waterafstotend en heeft ook nog eens een akoestische demping. Met al deze voordelen is het niet gek dat dit type vloeren behoren tot de momenteel best verkochte vloeren.  Parket Pand 10 heeft een compleet aanbod in PVC vloeren in zowel een houtlook als betonlook en dit van alle topmerken, zodat er voor ieder interieur een passende vloer is.

De kwaliteit van een PVC vloer is geschikt voor woningen, maar ook in de projectmarkt wordt dit product veel gebruikt. Bij het leggen van een PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond goed geëgaliseerd is. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en blijven lang mooi bij gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Absolute topmerken en alleen de hoogste kwaliteit PVC!
Bij Parket Pand 10n staat kwaliteit hoog in het vaandel. En middels onze web-shop www.pvcpand10.nl  bieden wij u het uitgebreide

PVC dryback

assortiment prachtige PVC vloeren van hoogwaardige topmerken tegen gegarandeerd de scherpste prijs.
Wij bieden u een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen, clicksystemen, rigid of dryback – verlijmd – van de topmerken Belakos Flooring, Ambiant,  Douwes Dekker en PPC.

Bent u op zoek naar een rustieke plank uit de Ambiant collectie die het uiterlijk heeft van een steigerplank? Of misschien naar een Eiken pvc vloer van Douwes Dekker met een greylook afwerking? Wat dacht u van een eiken plank met een ‘niet van echt hout te onderscheidenregister embossing uit de Belakos collectie?
PVC is modern en superstrak! Door de moderne technieken zal je vaak twee keer moeten kijken voordat je ziet dat het om een PVC vloer gaat en niet om echt hout.
Daarnaast is PVC zeer gemakkelijk te onderhouden en kan de vloer tegen een stootje.

Dryback of Click?
PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, o.a. een Dryback PVC vloer waarbij de ondervloer eerst geëgaliseerd dient te worden. Of de Click uitvoering die zelf gemakkelijk en snel door de consument op een ondervloer kan worden geplaatst.

De PVC stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes en lengtes. De meeste vloeren hebben een dikte van 2 tot 3 mm, met een slijtlaag van minimaal 0,3 mm PU. De PU finish zorgt ervoor dat de vloer een matte uitstraling krijgt.

Het belang van een goede ondervloer
Het is belangrijk dat de oppervlakte waarop de pvc vloer geklikt of gelijmd wordt volledig vlak is. Dit wordt gedaan door de ondergrond te egaliseren, anders zullen de kleinste oneffenheden door tekenen in uw vloer. De beoordeling van uw oppervlakte hoort standaard bij onze vloerinspectie, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.