Plinten en profielen

MDF plinten, massieve eiken plinten of afdeklijsten?
Voor een naadloze en stijlvolle overgang naar de muur biedt Parket Pand 10 u voor bijna elk merk laminaat, pvc of lamelparket een bijpassende plint. Onze plinten zijn naar uw eigen smaak aan te passen. Zo kunt u kiezen voor plinten gemaakt van verschillende houtsoorten, in een constaterende kleur die prima aansluit bij uw vloer. Wij zorgen voor de perfecte overgang tegen de wand, of bij een openstaande deur.

Bijpassende plinten
Behalve dat de plinten zorgen voor een passende overgang in elke ruimte, zijn ze ook cruciaal voor de beleving van een ruimte. Plinten horen goed bij uw vloer te passen. Ambacht Parket Vloeren beschikt over een ruim assortiment aan plinten die per interieur op hun eigen manier tot hun recht komen. Zo kunt u kiezen voor MDF plinten die in het ruimtelijke gevoel zullen vergroten en in dezelfde kleur als uw vloer zijn geschilderd. Plinten van massief hout hebben een eigen karakter en charme die door de houtstructuur een mooie uitstraling hebben. U kunt ook kiezen voor laminaatplinten. Deze zijn eenvoudig te monteren.

Profielen
Overgangsprofielen, dilatatieprofielen of eindprofielen? Wij beschikken over een groot assortiment profielen voor uw houten vloer, laminaat vloer of pvc vloer. Wij hebben zelfklevende en schroef profielen. Ook zijn er speciale trapprofielen voor pvc, laminaat en hout.

Heeft u advies nodig? Neem contact op per mail, info@parketpand10.nl,   of bel ons op 0183-512041.
Wij helpen u graag!