Onze werkwijze

Totale begeleiding; voor ons een vanzelfsprekendheid
Door onze beproefde, geheel eigen werkwijze kunnen wij u gericht helpen om een weloverwogen keuze te maken qua vloer, of het nu om hout, laminaat of pvc gaat. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Niet voor niets garanderen wij een advies op maat, afwerking tot in detail en service zoals u die mag verwachten bij parket speciaalzaak.

Zorgeloos tot in detail
Of u nu kiest voor hout, laminaat, pvc of voor puur maatwerk: alles is mogelijk. Vooraf ontvangt u altijd een heldere offerte. En we komen graag eerst bij u in de woning om de ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook tijdens het verdere verloop van de uitvoeringswerkzaamheden houden we vanzelfsprekend een vanger aan de pols. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste finishing touch en de after sales kunt u op ons rekenen. Voor een zorgeloos gevoel, tot in het allerkleinste detail.

Ambachtelijk in z’n puurste vorm
Parket leggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Parket Pand10 ons al jaren sterk voor. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. En die kwaliteit trekken wij uiteraard ook door naar het leggen van laminaat en leggen van de nieuwste trend PVC vloeren, waarbij het vakmanschap van het egaliseren van de ondervloer maximaal op de proef wordt gesteld. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met de beste parketleggers. Onze gedreven vakmensen zijn er klaar voor en staan voor u klaar.! Dat is wat je noemt ambachtelijk in z’n puurste vorm.

Perfecte service, ook na uw aankoop!
Wij stellen alles in het werk om onze werkplanning af te stemmen op uw wensen. Wij leveren het werk pas op als u volkomen tevreden bent. Maar ook daarna zijn we er voor u. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken graag met u mee. Want bij Parket Pand10 hebben we graag eer in ons werk.