Laminaat vloeren

Laminaat met oneindige mogelijkheden
Combineer design met enorme slijtvastheid. Met laminaat hebt u ongekende mogelijkheden. Dit type vloer is gemakkelijk zelf te leggen en zeer onderhoudsarm. Laminaat is in al zijn vormen, dessins en uitvoeringen die heden ten dage op de markt zijn, niet meer weg te denken als een belangrijke vorm van vloerbedekking.

Absolute topmerken
Bij Parket Pand10 staat kwaliteit hoog in het vaandel. En middels onze web-shop www.visgraatxl.nl  bieden wij u het uitgebreide assortiment prachtige laminaatvloeren van hoogwaardige topmerken tegen gegarandeerd de beste INTERNETPRIJZEN.
Onze Parket Pand10 topmerken zijn o.a. Douwes Dekker, Ambiant, PPC, Quick-Step alsmede alle overige A-merken.

Het belang van een goede ondervloer
Een van de bekende vooroordelen over laminaat is dat het contactgeluid (wat uw benedenburen horen) storend kan zijn. Maar het contactgeluid kan op eenvoudige wijze, met behulp van de geschikte ondervloer, bijvoorbeeld rubber, gedempt worden, waardoor de laminaatvloer aan de zogenaamde 10 dB norm kan voldoen en u uw buren geen overlast bezorgt.
Zo is laminaat in al zijn vormen, dessins en uitvoeringen die heden ten dage op de markt zijn, niet meer weg te denken als een belangrijke vorm van vloerbedekking.